EL 23 DE NOVEMBRE DE 2020 ES L'ANIVERSARI DEL CF REUS DEPORTIU, 111 ANYS, D'HISTORIA. Es presenta aquest dilluns 23 de novembre la Fundació de L'Associació Sempre Reus, en homenatge a l'Aniversari del CF REUS DEPORTIU.

EL 23 DE NOVEMBRE DE 2020 ES L'ANIVERSARI DEL CF REUS DEPORTIU, 111 ANYS, D'HISTORIA.
Es presenta aquest dilluns 23 de novembre la Fundació de L'Associació Sempre Reus, en homenatge a l'Aniversari del CF REUS DEPORTIU. L'Associació Sempre Reus lluitarà per preservar els valors i colors roig-i-negres i en homenatge i memòria al CF REUS DEPORTIU.


CAMPANYA RECOLLIDA ALIMENTS I JOGUINES 1jpg

Com primera actuació social, Treballem en la recollida de menjar i joguines de Reus, per les famílies necessitades, Els punts de recollida són l'Associació Yo ayudo o necesito (al carrer d’Entença 42,B), l'escola Joan Rebull (a l'avinguda de l'Onze de Setembre, 10), l'AAVV de Sant Joan (al carrer de Francolí, 10, local social), l'AAVV del 25 de Setembre (al carrer de Castellvell, 4, local social) i a l'establiment Can Vicenç del carrer de Maria Aurèlia Capmany, 4, al Mas Iglésias. semprereus.org #semprereus #forçareus

WhatsApp Image 2020-11-18 at 112213jpegSEMPREREUS CARTEL 1png